Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Фаріон

П'ятниця, 1 лютого 2019, 20:57

Фаріон похвалила Порошенка за те, що той виконав програму партії "Свобода"

Ірина Фаріон

Екс-нардепка Ірина Фаріон вважає, що Петро Порошенко вкрав програму ВО "Свобода", щоб втілити її у життя.

Про це політикеса Ірина Фаріон написала на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи заяву представників львівської інтелігенції про підтримку Петра Порошенка. 

Вона вважає, що Петро Порошенко вкрав програму ВО "Свобода" та гасло "Слава України".

"Петро Порошенко – барига, бо щоб він робив, якби не було програми "Свободи"? У кого би він украв і "Слава Україні", і воєнний стан, перетворений у фарс, і мовний закон 5670, списаний із свободівського закону 5669 і спотворений до закону КК, і ідею помісної Церкви, що навіть вже у назві може мати дику форму Православна Церква України, і закон про декомунізацію вкрав" – написала вона.

Також вона пригадала поетові Ігореві Калинцеві його агітацію за Євгена Марчука.

"Пригадую, як Калинець 2006 року агітував за гебіста Марчука, що тепер у мінському форматі за угодовця, і просив знятися "Свободу" на користь "Нашої України". Може навчите свого олігарха платити державі податки, а не заганяти їх в офшори? Може, поясните, як цей брехун збагатився вдесятеро, а ми збідніли до злиднів? Як ваш пораженець разом з прокурором Луценком посадили убивць до тюрем? Як разом із Гриневич вилучили обов'язковість мови та історії у вишах? Як школу перетворили в експерименти для фіннів та шведів?" – наголосила Ірина Фаріон. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.