Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська ОДА

Четвер, 7 лютого 2019, 10:53

Торік Львівщина отримала 180 мільйонів гривень від ЄС на реалізацію регіональних проектів

Львівська ОДА

Усього 14 проектів регіонального розвитку зі Львівської області пройшли конкурсний відбір.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівщина стала лідером в Україні із залучення коштів секторальної підтримки ЄС. Зокрема у 2018 році 14 проектів регіонального розвитку із Львівщини пройшли конкурсний відбір на реалізацію за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у межах угоди про підтримку регіональної політики України.

"Львівщина абсолютний лідер із залучення коштів секторальної підтримки ЄС. Це 14 проектів на третину всього бюджету цього конкурсу, понад 181 млн грн. 12 проектів, які були подані безпосередньо від Львівської ОДА, 1 проект-переможець від Міністерства регіонального розвитку та 1 від Міністерства освіти та науки України" – заявила директорка департаменту економічної політики Львівської ОДА Марта Бухтіярова.

За її словами, окрім цього  департамент виграв ще три своїх проекти, які цього року будуть реалізовані. Це "Інструменти розвитку бізнесу", "Моніторинг реалізації інтелектуального потенціалу випускників ВНЗ і ПТНЗ" та «Нові точки зростання для сталого розвитку гірських територій".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.