Фірма з Києва допоможе аеропорту "Львів" боротися з ожеледицею

пʼятниця, 8 лютого 2019 р. о 16:19

Аеропорт "Львів" замовив у ТзОВ "Мах сістемс" 40 тисячі кілограм протиожеледного реагенту за 1,6 млн грн.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" провів тендер у системі ProZorro на придбання гранульованого протиожеледного реагенту на основі форміату натрію для попередження та усунення зледеніння на аеродромних покриттях, який має бути поставлений до 31 березня цього року.

Йдеться про 40 000 кг цього реагенту, який призначений для попередження та усунення зледеніння на аеродромних покриттях ШЗПС, РД, МС, перонів, аеропортових доріг.

Аукціон стартував 4 лютого, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Мах сістемс" та ТОВ "Ді Ар Енержи Груп", які запропонували продати аеропорту протиожеледні реагенти за 1 636 800 грн та 1 641 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Мах сістемс", а очікувана вартість закупівлі становила 1 647 000 грн.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Мах сістемс"зареєстроване у Києві з 2010 року, займається оптовою торгівлею хімічними продуктами. Власниками фірми є Варвара Соколова, Сершій Амелічев, Тетяна Глуховська, Аліна Котенко.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 300 000 грн.

Додамо, у грудні 2018 року львівські депутати підтримали електронну петицію щодо будівництва нової дороги від вул. Ряшівської до вул. Наукової біля аеропорту "Львів".

Також аеропорту дозволили створити новий готельно-ресторанний комплекс "Тустань" на базі старого готелю на вул. Любінській.

Мітки: аеропорт Львів, Львів, ожеледиця, закупівлі, новини львова, Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Д. Галицького, ProZorrо

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024