Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Українська Галицька Партія

Понеділок, 25 лютого 2019, 16:02

Захисники цукрового заводу з УГП не хочуть голосувати за смаколики Порошенка

Українська Галицька Партія

Українська Галицька партія закликала обрати найдостойнішого проукраїнського кандидата на дебатах.

Про це повідомляє Українська Галицька партія на своїй Facebook-сторінці.

Зокрема, у повідомленні йдеться про те, що під час президентських виборів 2019 року задля уникнення реваншу проросійських сил важливо не розпорошувати голоси українців, тому партія не висуватиме свого кандидата.

У свою чергу, УГП закликала українців підтримати гідного кандидата, який буде спроможним у зовнішніх відносинах, зможе дбати про безпеку та оборону України, підтримає втілення ключових для країни реформ, зробить Україну українською, офіційно визнає Росію агресором та матитме план повернення Криму та Донбасу.

"Цим принциповим для критеріям не відповідають відверто проросійські кандидати: Юрій Бойко, Євген Мураєв, Олександр Вілкул, а також Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський, Олег Ляшко, Олександр Шевченко та інші, позиція яких є популістською, невизначеною щодо євроатлантичного курсу держави та російського агресора, який загрожує державній Незалежності України" – йдеться у повідомленні.

Окрім того, члени партії не можуть також беззастережно підтримати чинного Президента Петра Порошенка, попри його успіхи у створенні помісної Церкви, євроінтеграції, українізації та підвищенні оборони армії.

"Водночас саме на Президентові, який, зокрема, курує силовий блок, лежить безпосередня відповідальність за нерозкриті замовні вбивства, насамперед, розстріл Небесної Сотні, спірну кадрову політику на місцях, гальмування судової і виборчої реформ"  повідомляється у дописі.

На думку членів партії, кандидати мають пригасити свої амбіції та домовитися про об'єднаного проукраїнського кандидата. Найкращою платформою для цього можуть бути публічні дебати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.