Прикордонники затримали чоловіка, який прикривав ганчір'ям контрабанду

пʼятниця, 15 березня 2019 р. о 15:11

Громадянин намагався приховати від митного контролю майже 400 лвина та 55 пар жіночого взуття.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Учора водій автомобіля "Mercedes Benz", 32-річний громадянин України прибув з Республіки Польщі в Україну. В пункті пропуску "Шегині – Медика" для проходження митного контролю обрав смугу руху "зелений коридор", чим підтвердив відсутність будь-яких товарів.

Однак, під час митного контролю виникла підозра щодо наявності в авто товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Транспортний засіб скерували в місце поглибленого огляду, де в багажному відділені під коробками та в салоні під сидіннями для пасажирів виявили прикриті ганчір'ям вино та жіноче взуття.

Зокрема, виявили 18 скляних пляшок вина "Vladinni", 192 пляшки "Frizzantino" та 48 пляшок "Montepulciano D’Abruzzo", ємність кожної 1,5 л, а також 55 пар різного жіночого взуття іноземного виробництва. Після митного огляду та виявлення вказаного товару громадянин визнав його своєю власністю.

Отже, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю способом, що утруднює його виявлення.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1
ст.483 Митного кодексу України. За цим фактом склали протокол. Товар вилучили. Справу скерують до суду.

Мітки: ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області, новини львова, Контрабанда

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024