Порошенко готується до боротьби у другому турі виборів

понеділок, 1 квітня 2019 р. о 13:49

Кандидат у президенти і чинний президент Петро Порошенко рішуче налаштований на свою перемогу.

Про це повідомив Петро Порошенко у своєму Facebook.

Чинний президент України вважає Володимира Зеленського, який очолив топ-3 в першому турі виборів, маріонеткою українського олігарха Ігоря Коломойського.

"Чому Кремль, його агентура і олігархи-втікачі так скажено лютують на цьогорічних виборах? І доля вже так розпорядилася, що звела мене в другому турі з маріонеткою Коломойського. Саме для того, щоб розпочате – завершити, зроблене – не перекреслити, а вистраждане людьми – не змарнувати, я розпочинаю боротьбу за виграш у другому турі" – заявив він.

Також Порошенко додав, що країні потрібен справжній головнокомандувач та дипломат, який зміг би вести переговори напряму з Володимиром Путіном.

Нагадаємо, ЦВК має намір оголосити про другий тур президентських виборів після остаточного підрахування результатів.

Згідно з останніми даними, лідером у першому турі президентських перегонів стає Володимир Зеленський, який набрав 30,40% голосів виборців. Другу сходинку посів Петро Порошенко з результатом в 16,36% голосів.

Станом на 13:00 год ЦВК опрацювала 81,78% бюлетенів у Львівській області.

Мітки: новини львова, Петро Порошенко, Ігор Коломойський, президентські вибори 2019, Володимир Зеленський

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024