Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аукціон благодійний RENEWAL

Субота, 25 травня 2019, 21:31

Микола Іщук долучився до збору коштів на реконструкцію відділення Львівської обласної клінічної лікарні

аукціон благодійний RENEWAL

Іщук став генеральним спонсором благодійного аукціону RENEWAL для реконструкції одного з хірургічних відділень цієї лікарні.  

Метою проведення аукціону, який відбувся сьогодні у Львові, є збір коштів для реконструкції хірургічного відділення №3 Львівської обласної клінічної лікарні.  

«У хірургічному відділення №3 лікарні, де лікувалися хворі на «діабетичну стопу», вже 40 років не проводився ремонт. Ви собі тільки уявіть ці жахливі умови: грибок на стінах, обсипаний тинк, ліжка в коридорах. Через антисанітарні умови відділення закрили. Бо такі умови сприймались як знущання над пацієнтами, які сюди приїжджали зі всієї Західної України», - розповів голова Львівського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка Микола Іщук. 

 

«Львів міг би бути осередком, куди приїжджають на лікування пацієнти з усієї України і навіть закордону. В нас достатньо фахових лікарів і дуже шкода, що наша влада за всі роки так і не зрозуміла, що люди – це головна наша цінність, а хворі заслуговують лікуватися в комфортних умовах і отримувати найкращі медичні послуги. Я з радістю долучився до благодійного аукціону, щоб відремонтувати відділення і я дякую організаторам та всім, хто долучився до цієї благородної справи», - додав Іщук. 

 

«Кошти, отримані завдяки аукціону, будуть скеровані на проведення відновлювальних робіт у хірургічному відділенні. Загалом необхідно зібрати  1 500 000 грн», - прокоментувала директор регіональної філії Клубу успішних жінок, голова ЗУЦКРО Ірина Плахтій.

«Ми вже маємо людей, які готові подарувати меблі для відділення, є люди, які готові придбати стіл діабетичної стопи, щоб операції, які проводяться тут найкращими лікарями, здійснювалися на найвищому рівні. І я дякую Миколі Іщуку, який погодився стати генеральним спонсором благодійного аукціону і львівським митцям, які радо надали свої роботи для благочинних цілей. Серед них Михайло Демцьо, Борис та Ніна Буряк, Петро Сипняк, Віктор Жмак та інші», - додала Ірина Плахтій. 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.