Поліція розслідує напад активістів на Львівську міську раду

середа, 29 травня 2019 р. о 15:20

Поліцейські вирішують питання про притягнення до відповідальності причетних осіб, які виламували двері Ратуші та побили чиновників.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 29 травня, близько 11:10 поліцейським повідомили про те, що група осіб, зламавши замок вхідних дверей, пройшли у приміщення Львівської міської ради.

На місці події працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання правової кваліфікації, а також притягнення до відповідальності причетних осіб.

На площі Ринок поблизу Львівської міської ради поліцейські здійснюють посилені заходи безпеки з метою недопущення порушень правопорядку.

Нагадаємо, сьогодні активісти з з "Національного корпусу", ВГО "Сокіл", "Об'єднання добровольців" та інших ГО міста увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового.

Під час штурму Львівської міськради протестувальники затоптали керівника адміністрації міського голови Львова Євгена Бойка.

Додамо, Андрій Москаленко назвав дії протестувальників під міської радою "замовленням конкретних людей".

Мітки: пікет, Львівська міська рада, новини львова, активісти, Національна поліція у Львівській області

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024