Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 20 червня 2019, 13:15

Парламент нинішнього скликання має піти у минуле – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Практично жодна обіцянка депутатського корпусу Верховної Ради України не була виконана. Тому дострокові парламентські вибори – це необхідність.

Як інформує прес-служба Львівського обласного партосередку, про це під час ефіру на телеканалі «Еспресо» повідомив очільник обласної «Батьківщини» Михайло Цимбалюк.

За словами політика, парламент не зумів сконцентруватися на соціально важливих законопроектах, які б покращили економічний добробут кожного українця. Парламент не зміг скасувати депутатську недоторканність, проголосувати за Закон про імпічмент президента та Виборчий кодекс.

«Без сумніву, що коаліції в парламенті не існує три роки, порушена Конституція, а замість неї є ситуативні зібрання під окремі лобістські закони, які зробили країну біднішою», – сказав Михайло Цимбалюк.

Політик вважає, що жодного зриву дострокових виборів бути не може. Парламентські вибори – це вимога українського народу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.