На Сихові триває війна за надземні пішохідні переходи

середа, 17 липня 2019 р. о 12:57

У Львові зареєстрували електронну петицію, у якій просять не облаштовувати надземні пішохідні переходи на відрізку від Шувару до Санти-Барбари.      

16 липня, на порталі е-петицій Маркіян Нестайкл зареєстрував петицію з вимогою заборонити облаштування надземних переходів на проспекті Червоної Калини у Львові.

Автор петиції пропонує заборонити будь-які зміни у переобладнані пішохідних переходів на ділянці дороги віж ринку "Шувар" до Санти-Барбари.

"У зв'язку з пропозиціями переобладнати наземні переходи на проспекті Червоної Калини від Санта Барбари до ринку Шувар пропоную заборонити будь-які зміни у переобладнанні пішохідних переходів на даній ділянці та привести їх у відповідність до ДБН В.2.3-5" – йдеться у розпорядженні.

Наразі петиція набрала 8 голосів із 500 потрібних.

Таке рішення зумовлене, через те, що 18 червня на порталі е-петицій Ігор Труш зареєстрував петицію з вимагою облаштувати на Сихові надземні переходи. Зокрема автор зазначив, що ця вимога пов'язана із тим, що на ділянці дороги віж ринку "Шувар" до Санти-Барбари занадто багато пішохідних переходів, які ускладнюють рух водія.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: Сихів, пішохідні переходи, сихівський район, новини львова, електронна петиція

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024