АРМА планує змінити управителя арештованих ТЕЦ братів Дубневичів

понеділок, 12 серпня 2019 р. о 14:32

АРМА оголосило про нові конкурси на обрання управителів Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ.

Про це повідомляє прес-служба Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило нові конкурси на обрання управителів ТЕЦ у Новояворівську та Новому Роздолі для якісної підготовки до опалювального сезону 2019/2020.

Всього таких конкурсів чотири:

- конкурс на обрання управителя з виробництва електричної та теплової енергії на ТЕЦ у м. Новий Розділ;

- конкурс на обрання управителя з розподілу електричної енергії, що виробляється на ТЕЦ у м. Новий Розділ;

- конкурс на обрання управителя з виробництва електричної та теплової енергії на ТЕЦ у м. Новояворівськ;

- конкурс на обрання управителя з розподілу електричної енергії, що виробляється на ТЕЦ у м. Новояворівськ.

Як наголосили у АРМА, причиною оголошення чотирьох конкурсів є вимога нового законодавства щодо розмежування виробництва та розподіл енергії, а також розрахунок, що кожною з ТЕЦ можливо управляти окремо.

Нагадаємо, станом на квітень цього року у ТЕЦ була заборгованість за газ та проблеми із постачанням електроенергії для мешканців й підприємств, які працюють на території Яворівського району і Нового Роздолу. Також наприкінці липня цього року працівники Яворівської ТЕЦ через заборгованість із виплатою заробітньої плати перекрили трасу Львів-Краківець.

А 1 серпня голова Львівської ОДА Маркіян Мальський взяв на контроль питання підготовки до опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі.

Додамо, у листопаді 2018 року АРМА звинуватило керівництво арештованих Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, які належать братам Дубневичам, у блокуванні поставки тепла і гарячої води мешканцям цих міст і обрало управителем цих ТЕЦ ПП "Гарант Енерго М".

На початку цього року Богдан та Ярослав Дубневичі подали скарги до Солом’янського районного суду міста Києва про зняття арешту з Новояворівської і Новороздільської ТЕЦ, однак суд своїм рішенням від 21 лютого цього року залишив Новороздольську ТЕЦ під арештом.

Мітки: Новий Розділ, теплопостачання, опалювальний сезон, брати Дубневичі, Новояворівськ, Маркіян Мальський, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024