Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реионт вулиці

Середа, 14 серпня 2019, 09:55

15 серпня відкриють для проїзду частину вулиці Наукової

реионт вулиці

На ділянці від вулиці Стрийської до вулиці Тролейбусної звершили ремонтні роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 14 серпня, завершили поточний ремонт частини вулиці Наукової, на ділянці від вулиці Стрийської до вулиці Тролейбусної.  Відтак, з 15 серпня вулицю відкриють для проїзду транспорту.

За словами голови Франківської районної адміністрації Ореста Тимчишина цю ділянку вулиці Наукової не відремонтували до Євро 2012, коли проводився ремонт ділянки від вул. Тролейбусної до вул. Кульпарківської. Відповідно дорожнє покриття було в незадовільному стані, і на цей рік був передбачений поточний ремонт цієї ділянки.

"Коли ми почали готувати технічне завдання на тендер, то методом шурфування з’ясовали, що на цій ділянці вулиці в неналежному стані знаходиться основа дороги. Відповідно, якщо б ми просто відремонтували верхній шар покриття, а основу ні, то з огляду на її стан, ніхто б не давав гарантії як довго все простоїть в нормальному стані" – розповів Орест Тимчишин.

Він розповів, що при проведенні поточного ремонту застосувати технологію регенерації покриття. Тобто, старе покриття перемелюютьі за допомогою машини рециклера змішують з цементом, бітумом і перетворюють в надійну основу, на яку потім наноситься верхній шар покриття.

Вартість робіт становить 11,5 млн. грн, а площа ділянки – 10 149 м2. Роботи виконує ТзОВ "Автомагістраль-південь".

"Ми повністю вклалися у терміни виконання робіт. Усі роботи мали завершити до 14 серпня включно. Тому з 15 серпня вулиця вже буде відкрита для проїзду транспорту" – додав Орест Тимчишин.

Нагадаємо, з 22 липня перекрили для руху транспорту вул. Наукову на ділянці від вул. Тролейбусної до вул. Стрийської для проведення ремонтих робіт.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.