Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

патрульна поліція

Середа, 21 серпня 2019, 13:30

Патрульні затримали п'яного львів'янина, якого пів року позбавили водійських прав

патрульна поліція

Цього разу порушнику загрожує кримінал.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Цієї ночі патрульні помітили автомобіль Renault Duster водій якого, начебто, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Транспортний засіб зупинили на вулиці Науковій, він саме заїхав на стоянку торгового центру.

За кермом перебував 35-річний чоловік з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Посвідчення водія у нього не було. Як виявилося він позбавлений прав Сихівським районним судом від 18.02.2019 року за керування транспортним засобом в нетверезому стані.

"Львів’янину запропонували пройти перевірку і він виявив бажання пройти тест в медзакладі. В присутності лікарів чоловік пройшов перевірку і результат – 2,47 проміле" – йдеться у повідомленні.

Оскільки в діях водія вбачається кримінальне правопорушення, його запросили у відділок поліції. Там на чоловіка винесли постанову та склали протокол за повторне протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

"Чоловік знаючи, що за рішенням суду не має права їздити за кермом, свідомо це проігнорував. Його автомобіль до ранку так і простояв на паркінгу, тож цієї ночі порушник більше не сів за кермо" – повідомили патрульні.

А також поліцейські написали вмотивований рапорт на відкриття кримінальної справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.