У Львівському палаці мистецтв відкрили благодійну виставку Барви милосердя

понеділок, 30 вересня 2019 р. о 12:06

28 вересня у Львівському палаці мистецтв відкрили благодійну виставку Барви милосердя арт-студії Романни Труш Крила успіху.

«У виставці «Барви милосердя» бере участь 445 картин юних художників. Вони виконували свої роботи на склі, аркушах і полотні, з допомогою різних матеріалів та власних технік, з сюжетами та композиціями у семи жанрах образотворчого мистецтва. Більша частина картин подарована для реалізації на благодійність для своїх ровесників – сиріт», – розповіла директор арт-студії Романна Труш.

За її словами, кошти вилучені від продажу картин будуть направлені на потреби дітей-сиріт.

«Мої арт-студійці відкрили свої серця і дарують свою любов ровесникам – дітям, які позбавлені батьківської опіки. Не зважаючи на власні творчі відкриття, у кожній картині присутнє світло людяності, щирості, духовності – найвищих променів краси. Тому бажаю кожному насолодитися цими роботами та придбати картину, яка буде доповнювати та прикрашати дім чи офіс, а головне допоможе дітям-сиротам», - додала пані Романна.

«Благодійність окриляє, особливо, якщо йдеться про дітей. Мені дуже приємно, що палац мистецтв є виставковим майданчиком, де проходять не лише виставки відомих українських та закордонних митців, а й наймолодших художників, яким виповнилося лише 4 роки. Сучасні діти надзвичайно обдаровані та розумні, а ще – добродушні та милосердні. Картини, які спостерігаємо на виставці, заслуговують на максимальну впізнаваність та популяризацію», – розповів директор Львівського палацу мистецтв Юрій Візняк.

«Дякую Романні Труш за таку гарну виставку, за її добре серце та колосальну роботу. Запрошую усіх долучитися до благодійництва», – додав Юрій Візняк.

За даними статистики, на кінець 2018 року у Львівській області налічувалось 2204 дитини, що залишились без батьківського піклування, з них 759 – діти-сироти.

Виставка триватиме до 10 жовтня за адресою вул. Коперника, 17 (3-й поверх Львівського палацу мистецтв).

Мітки: Юрій Візняк, виставка, Львівський палац мистецтв, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024