Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Олеськів

Фб Олеськіва

Середа, 2 жовтня 2019, 11:46

Садовий обрав керівника для управління транспорту Львівської міськради

Орест Олеськів

Орест Олеськів очолить управління транспорту Львівської міськради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада провела конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту, переможцем якого став Орест Олеськів. 

"В нас нова хвиля, коли на посади начальників управління будуть призначатись молоді люди", – додав міськийц голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, Орест Олеськів з листопада 2017 року є менеджером проектів КУ Інститут міста, а до цього працював спеціалістом відділу урбаністики ЛКП "Інститут просторового розвитку". 

У 2016 році Олеськів очолював відділ охорони парків, лісопарків та ландшафтів управління екології та благоустрою Львівської міської ради, 2015-2016 рр. – головний спеціаліст сектору благоустрою управління екології та благоустрою Львівської міської ради. 

З 2012 до 2015 року Орест Олеськів працював головним спеціалістом відділу промоції міста. 

Також Олеськів є співзасновником ГО "Львівська асоціація велосипедистів".

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду начальника управління транспорту. До цього в.о. начальника управління транспорту був Олег Партика. Він виконує обов'язки начальника цього управління з 2 березня 2017 року. До нього це управління очолював Віктор Щир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.