Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Богдан

Вівторок, 29 жовтня 2019, 11:05

До казкового байкаря Богдана Аваков приходить пухнастим янголятком

Андрій Богдан

Андрій Богдан вважає, що без Арсена Авакова не відбулися б чесні вибори в Україні.

Про це повідомив керівник Офіса президента Андрій Богдан в інтерв'ю Українській правді.

"Аваков – професійна людина, яка забезпечила чесні вибори. Можливо, це був би правильний політичний хід – поміняти абсолютно всіх і змінити Авакова, і це би сподобалося суспільству, але це було б нечесно. Він працював на досягнення результату – законного, справедливого, і він забезпечив цей результат" – заявив Андрій Богдан.

За його словами, Авакову дали "карт-бланш нової каденції", де він має завоювати собі симпатію суспільства.

"Я тільки знаю, що в нього була глибока конфліктна ситуація з колишнім президентом. І я знаю, що він мінімізував негативний вплив під час виборчої кампанії багатьох силових структур. І чесно, якщо б не Арсен Аваков, то цих виборів у такій формі не відбулось би" – розповів Андрій Богдан.

Він наголосив, що Аваков не має жодного відношення "ні до яких грошових потоків чи схем".

"Якщо він буде працювати чесно, відкрито і це буде на користь державі, значить, Арсен Аваков буде хороший міністр внутрішніх справ. Якщо він не буде дотримуватися цих правил, які ми декларуємо для себе, значить, він не буде міністром внутрішніх справ" – додав Андрій Богдан.

Нагадаємо, 30 серпня Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром внутрішніх справ залишився Арсен Аваков, який очолював МВС останні 5 років.

Додамо, Ігор Коломойський і Арсен Аваков спільно вболівали за перемогу Володимира Зеленського на виборах і не хотіли допустити другої каденції Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.