Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції в Львівщину

Четвер, 14 листопада 2019, 10:13

Аргентина зацікавилася львівським сміттям

інвестиції в Львівщину

Аргентину цікавить співпраця із Львівщиною у сфері утилізації твердих побутових відходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила під час зустрічі з заступником голови Львівської ОДА Іваном Собком Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентини в Україні Елена Летісія Мікусінскі, їх цікавить співпраця із Львівщиною, зокрема й у сфері утилізації твердих побутових відходів та у галузі охорони культурної спадщини.

"Аргентина зараз посідає чільне місце у світі із підготовки кардіологів, як лікарів, так і вчених. Активно розвивається ІТ-сфера, створення нових платформ, різноманітні стартапи, тож у цьому напрямі нам потрібна координація зусиль з Україною.

Сподіваюся, незабаром відбудуться Дні аргентинської культури у Львові, де ми зможемо представити свої агропромислові успіхи, показати мистецькі досягнення та презентувати нашу культуру мешканцям Львівщини", – наголосила Елена Летісія Мікусінскі.

Зазначимо, під час XІX Міжнародного економічного форуму у Львові голова Львівської ОДА Маркіян Мальський заявив, що Львівщина є одним з найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України та підписав Меморандум про співпрацю та партнерство між Львівською ОДА і ТзОВ "Агропорт Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.