Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 21 листопада 2019, 12:12

Прокурори Холодницького вручили підозру Садовому

Андрій Садовий

Андрій Садовий отримав офіційну підозру від антикорупційної прокуратури по справі будівництва індустріального парку у Львові.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Мер Львова опублікував відеозвернення у якому зазначив, що сьогодні антикорупційна прокуратура вручила йому підозру по справі будівництва індустріального парку у Львові.

"У 2015 році місто Львів на відкритому конкурсі залучило інвестора компанію "CTP". Ми від цієї компанії за землю отримали 54 мільйони, було поле, де паслися корови. На цьому полі компанія має збудувати інтустріальний парк. Починаючи з 2015 року блокування зі всіх сторін на рівні державної влади та генеральної прокуратури" – заявив Андрій Садовий.

За його словами, ця компанія є третім по об'єму в Європі інвестором, який кладає кошти і промислвое майно, і збудувала парк в Румунії та інших країнах,  а у Львові мають намір збудувати 3 тисячі нових робочих місць.

"З того часу прокурори їздять, досліджують, а земля стоїть. Отакі реалії сьогоднішнього часу. Будемо боротися і будемо перемагати" – додав Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.