Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Львівське радіо"

google.com.ua

Четвер, 21 листопада 2019, 13:58

Депутати виділили 10 мільйонів на створення музею радіо у Львові

ЛКП "Львівське радіо"

Львівські депутати збільшили фінансування ЛКП "Львівське радіо" на 10 млн грн.

Сьогодні, 20 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про збільшення статутного капіталу ЛКП "Львівське радіо". Це рішення підтримали 52 депутати.

Статутний капітал "Львівського радіо", яке знаходитиметься на вул. Князя Романа, 6 й фінансується з бюджету Львова, збільшили на 10 300 000 грн, відтак  він складатиме 12 400 000 грн.

Як заявила директорка департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда, ці кошти підприємство планує використати на придбання необхідної техніки, адже на базі ЛКП "Львівське радіо" у місті планують створити перший в Україні інтерактивний музей Львівського радіо та провести ремонт приміщення, де знаходиться підприємство.

Як пояснив міський голова Львова Андрій Садовий, основою діяльності Львівського радіо буде не висвітлення діяльності Львівської міської ради, а створення музею.

"Ці кошти не підуть на радіотрансляцію. На вул. Князя Романа є історичний будинок, де все життя було радіо, це комунальна власність громади Львова. Там планується зробити музей радіо, там плануються робити кворкінги, проводити спілкування молодих людей. А маленька частинка радіо використовуватиметься для студентів факультету журналістики, щоб вони мали де ходити на практику" – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, у березні минулого року львівські депутати створили ЛКП "Львівське радіо" та виділили йому 2 млн грн, а у березні цього року підприємство отримало 400 тис грн з бюджету міста на свою діяльність.

Основними напрямами діяльності "Львівського радіо" є: створення та організація роботи Львівського молодіжного медіа-центру, створення та організація роботи Львівського медіа-хабу, розробка концепції та організація роботи Музею Львівського радіо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.