Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Ряшівська

google.com

П'ятниця, 22 листопада 2019, 11:00

Львівська міськрада викупить у львів'ян землю, щоб продовжити вулицю Ряшівську

вулиця Ряшівська

Львівські депутати ухвалили викупити 42 земельні ділянки, які перебувають у власності фізичних осіб, щоб розбудувати вулицю Ряшівську.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Вчора, 21 листопада, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради депутати ухвалили викупити 42 земельні ділянки, які перебувають у власності фізичних осіб, щоб розбудувати вулицю Ряшівську. 

"За" проголосували 45 депутатів. 

Зазначимо, продовження вулиці Ряшівська спроектували з транспортними розв’язками від вулиці Кульпарківської до вулиці Є. Патона. 

Відповідно до проекту ухвали, управління земельних ресурсів департаменту містобудування має протягом п'яти днів письмово повідомити про це власників цих ділянок.

Власники упродовж місяця повинні повідомити управління про відмову або згоду на проведення переговорів щодо умов викупу.

Управління земельних ділнок у разу проведення переоворів має запропонувати власнику експертну грошову оцінку вартості земельної діляни та запропонувати замість викупної ціни  рівноцінну ділянку.

Управління також подати міській раді на затвердження вартість викупних цін землі. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.