Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

навчальний корпус МВС

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 22 листопада 2019, 11:51

Для львівських поліцейських збудують новий навчальний корпус на Городоцькій

навчальний корпус МВС

Львівський державний університет внутрішніх справ збудує новий 5-поверховий навчальний корпус на вул. Городоцькій, 26.

Сьогодні, 22 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво Львівським державним університетом внутрішніх справ навчальновиховного корпусу з побутовими приміщеннями на вул. Городоцькій, 26 зі знесенням існуючих споруд.

Як повідомила під час обговорення головний спеціаліст управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради Олена Погорілець, що юридична адреса земельної ділянки вказана на вулиці Городоцькій, 26, однак проектована будівлю розсташують на задній території університетом внутрішніх справ, яка виходить на вулицю Романа Кучера.

Зідно з рішенням виконкому існуючі споруди знесуть, а на їх місці збудують новий навчальний корпус. Нову будівлю зведуть на земельній ділянці площею 0,8767 га, яка перебуває у державній власності та призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

У міськраді встановили, що висота нового корпусу не повинна перевищувати 18 метрів, тобто 5 поверхів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 68,00 %.

Нагадаємо, у липні цього року міськрада Львова хотіла передати УГКЦ приміщення університету МВС на вул. Кривоноса, 1 для створення музею ім. Митрополита Андрея.

Додамо, 3 серпня 2012 року виконком Львівської міськради відмовив Львівському державному університету внутрішніх справ оформити право державної власності на будівлю на вул. М. Кривоноса, 1. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.