Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Богдан

П'ятниця, 22 листопада 2019, 13:37

На виборах Зеленського Богдан косив під журналіста 1+1

Андрій Богдан

Андрій Богдан акредитувався у ЦВК на вибори президента як журналіст 1+1.

Про це йдеться у розслідуванні "Схем" на Радіо Свобода. 

Голова Офісу президента Андрій Богдан напередодні цьогорічних виборів президента України отримав акредитацію у Центральну виборчу комісію як журналіст телеканалу "1+1".

Зокрема, як з'ясували журналісти "Схем", 6 лютого цього року, під час передвиборчої кампанії з обрання Президента України, "Телевізійна служба новин "1+1" попросила акредитувати Андрія Богдана до Центральної виборчої комісії як журналіста телеканалу. 

Натомість народний депутат Олександра Ткаченка, який у передвиборчий період очолював "1+1", не зміг пригадати, чи був Богдан журналістом телеканалу, проте припустив, що він міг бути позаштатним кореспондентом.

Нагадаємо, 21 травня президент Володимир Зеленський призначив головою своєї Адміністрації Андрія Богдана, який є його радником з юридичних питань та екс-юристом олігарха Ігоря Коломойського.

Також Зеленський незаконно надав Богдану державну охорону, а у серпні він призначив його керівником із присвоєння держнагород.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.