Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Федина

Вівторок, 26 листопада 2019, 15:49

Федина готує Зеленському нове ватерлоо біля Судової Вишні

Софія Федина

Софія Федина заявила про режим Зеленського через спроби притягнути її до кримінальної відповідальності.

Про це повідомила народна депутатка від Європейської солідрності Софія Федина на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Від сьогодні можемо говорити про режим Зеленського. Тиск на силові органи – законно. Ґвалтування – законно. Участь в антимайданах – похвально. Переслідування і зневага до військових – законно. Зачистка справ Майдану – законно. Замовляти повій в парламенті – похвально. Зарплати в конвертах – похвально. Кнопкодавство – похвально. Захист держави і власна думка – злочин. Вам вирішувати, в якій державі жити" – наголосила Софія Федина.

Нагадаємо, сьогодні ДБР скерувало до Генпрокуратури та ВРУ проект повідомлення про підозру Софії Федині через погрозу вбивства президента Володимира Зеленського та надання згоди на притягнення її до кримінальної відповідальності.  

Федина спільно з Марусею Звіробій записала відео про спілкування Зеленського з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області. У зв'язку з цим нардеп від Слуги народу Олександр Качура подав заяву проти Федини до Генпрокуратури та ДБР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.