Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

Вівторок, 10 грудня 2019, 14:41

Львів’яни витратили 9 млн доларів на нові авто в листопаді

авто

Минулого місяця у Львові та області придбали 320 нових автомобілів.

Кожна з цих машин в середньому коштувала $30 тис. Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $9 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні було  Renault, яких зареєстрували 75 авто на суму $1,2 млн. Також попитом користувалися Kia та Toyota, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто львів’яни найчастіше купували Citroen C1. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan MCV. Універсал Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу була Toyota Camry. У F-класі бестселером стало Audi A8. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів. 

Загалом, минулого місяця українці придбали 8,5 тис нових автомобілів на суму $270 млн. Порівняно з листопадом минулого року продажі виросли на 20%. Серед цих авто були й «люксові» авто. Так, українці придбали два Mercedes S-Class Maybach по $240 тис, два Bentley Bentayga по $300 тис і три Rolls Royce Cullinan по $450 тис.

Нагадаємо, у жовтні Львові та області придбали 400 нових автомобілів. Це на 25% більше проти жовтня минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.