Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Софія Федина

Вівторок, 10 грудня 2019, 15:25

Федина назвала умови свого ймовірного вибачення перед Зеленським

Софія Федина

Софія Федина вдруге запросила Володимира Зеленського на пряму розмову й готова перед ним вибачитися, якщо він захищатиме Україну.

Про це повідомляє телеканал "Прямий".

Народний депутат від партії Європейська Солідарність Софія Федина заявила, що готова вибачитись перед президентом Володимиром Зеленським за своє ставлення, якщо він буде захищати державу.

"Я би хотіла зустрітися з президентом і поговорити очі-в-очі. Я неодноразово казала перед виборами, що я за нього не голосувала, я не підтримувала його візію, бачення і дії. Але якщо він буде захищати державу і якщо будуть робитися кроки по зміцненню держави і демократії, я готова і вибачитись перед ним за своє його несприйняття і всеціло допомагати. І мені би хотілося дійсно зустрітися очі-в-очі, щоб зрозуміти, чи це він робить те, що відбувається, чи ним управляють", – наголосила Софія Федина.

Нагадаємо, 26 листопада ДБР скерувало до Генпрокуратури та ВРУ проект повідомлення про підозру Софії Федині через погрозу вбивства Володимира Зеленського та надання згоди на притягнення її до кримінальної відповідальності.  

Федина спільно з Марусею Звіробій записала відео про спілкування Зеленського з людьми у військовій формі в Золотому Луганської області. У зв'язку з цим нардеп від Слуги народу Олександр Качура подав заяву проти Федини до Генпрокуратури та ДБР.

Пізніше Софія Федина заявила, що вибачиться перед Володимиром Зеленським за свої висловлювання щодо нього, проте він має першим вибачитися за свої глузування. Натомість СБУ повідомила, якщо лінгвістична експертиза підтвердить, що слова Федини і Звіробій були реальною погрозою, то йтиметься про ув'язнення.

На початку грудня Федина запросила Зеленського на пряму розмову очі-в-очі.

Детальну історію Софії Федини після відео з Марусею Звіробій читайте у статті Варіантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.