Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 20 січня 2020, 10:10

На Водохреща у Львові водій без прав влетів у зупинку з людьми

ДТП

Водія ще минулого року позбавили права керувати авто, однак вчора він протаранив зупинку біля ТРЦ Forum та травмував 24-річну жінку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 19 січня, о 18:25 годині на вулиці Під Дубом водій автомобіля "БМВ", 37-річний львів'янин, не впорався з керуванням, в'їхав у зупинку громадського транспорту та скоїв при цьому наїзд на пішохода - 24-річну жительку Львова.

Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження, її доставили до лікарні, де медики встановлять їй діагноз.

На час скоєння ДТП на зупинці перебувало ще близько десяти осіб - нащастя, ніхто з них не постраждав. Люди відбулись переляком.

Також встановлено, що водія "БМВ" в лютому минулого року суд позбавив права керувати транспортними засобами. З того часу поліцейські чотири рази складали на цього чоловіка протоколи про адміністративні правопорушення, а саме - за керування транспортними засобами без відповідних документів та будучи позбавленим такого права.

Зараз вирішується питання правової кваліфікації події, проводяться першочергові слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.