Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АЗС

Вівторок, 4 лютого 2020, 10:00

На Львівщині нелегально працюють дев'ять АЗС

АЗС

Загалом під час перевірки автозаправних станцій закрили 16 незаконних АЗС.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив т.в.о. директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайло Грет на засіданні міжвідомчої регіональної робочої групи для проведення спільних заходів з метою боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним у Львівській області, на території області залишилось 9 нелегальних АЗС.

"З моменту останнього засідання на території області налічувалось 35 незаконних АЗС. За результатами проведених спільних виїздів виявлено, що у 13 АЗС – наявна ліцензія, демонтовано – 6, закриті – 16. Станом на сьогодні, відповідно до статистики даних "Карти нелегальних АЗС", на території області залишилось 9 нелегальних АЗС", – наголосив Михайло Грет.

Нагадаємо, 27 грудня 2019 року Львівська ОДА створила робочу групу, яка перевірятиме діяльність незаконних АСЗ області та ліквідовуватиме їх. Станом на початок січня у області виявили 47 незаконних АЗС.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.