Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Христина Погранична

ukraine-rg.com.ua

Четвер, 6 лютого 2020, 10:22

Львівська гімнастка Погранична крутитиме обруч в Москві

Христина Погранична

Дочка директора Школи вільних та небайдужих Олеся Пограничного Христина Погранична поїде у Москву на змагання з художньої гімнастики.

Про це повідомляє "Українська правда".

Дві українські спортсменки Єва Мелещук і Христина Погранична візьмуть участь у змаганнях з художньої гімнастики в Москві.

"Тренерським штабом Збірної України було прийнято рішення про участь наших спортсменок Мелещук Єви та Пограничної Христини у Гран-прі з художньої гімнастики, Москва" – йдеться у повідомленні.

Міжнародний турнір із художньої гімнастики "Гран-прі Москва 2020" проведуть у Росії з 7 по 9 лютого.

Зазначимо, Христина Погранична відома львівська гімнастка та дочка директора Школи вільних та небайдужих Олеся Пограничного. У вересні 2019 року Христина Погранчина здобула ліцензію на участь в Олімпійських іграх у Токіо 2020 з художньої гімнастики.

У червні вона виборола три медалі на міжнародному турнірі в Кореї з художньої гімнастики "KOREA CUP SAMDASOO 2019", а у жовтні минулого року стала срібною призеркою ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос–Айресі.

У 2017 році у Львові створили Школу вільних та небайдужих, а її директором став батько спортсменки Олесь Пограничний. Ця школа входить у Холдинг емоцій !Fest Приміщення - на території стадіону СКА (Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України), вул. Клепарівська, 39а. 

У вересні 2019 року розпочала роботу друга нова Школа вільних та небайдужих на вул. Науковій, 7.  Тут навчають 120 діток: два перших класи, один другий та три нульових. Ціна навчання в Школі - 78 000 грн в рік, тобто 6 500 грн в місяць.

Додамо, у травні Холдинг емоцій !Fest відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші. !Fest на Площі Ринок має ще такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки" та ресторан "Ратуша".

Також в околицях Площі Ринок знаходяться ще такі заклади: Під Золотою Розою (Староєврейська), Мазох-café, Львівська майстерня шоколаду (Сербська), Гасова лямпа, Дзиґа (Вірменська), Старенький трамвай (Площа Галицька), Реберня під "Арсеналом" (Підвальна), кафе-пекарня "Пошта на Друкарській" (Друкарська), Пструг, хліб та вино (Братів Рогатинців), Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости (Валова). Також на Підвальній розташована Туристично-івентова компанія Just lviv It!

А незабаром, Холдинг емоцій !Fest у грудні відкриє свій перший готель на вул. Лемківській 15а.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року Львівське Видавництво Старого Лева продало права на публікацію двох своїх книжок російському видавництву "Манн, Іванов і Фарбер".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.