Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Понеділок, 24 лютого 2020, 13:37

Садовий передбачив майже три мільйони гривень з бюджету Львова на таксі для підлеглих

Андрій Садовий

Львівська міськрада замовила послуги таксі за 2,6 млн грн для членів виконкому.

Виконавчий комітет Львівської міської ради оголосив тендер у системі ProZorro на послуги таксі, які переможець тендеру має постачати міськраді до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартує 25 лютого, а очікувана вартість послуг становить 2 621 800 грн.

 

Як вказано у закупівлі, всього міськрада замовила 11 автівок. З них 4 авто з об’ємом двигуна від 1,6 літрів та роком випуску не раніше 2018, з підвищеним рівнем безпеки, які мають вісім або більше подушок безпеки, з клімат-контрем. Ще 4 авто мають мати об'єм двигуна від 1,8 літрів та рік випуску не раніше 2018, підвищений рівень безпеки, шість або більше подушок безпеки, клімат контроль.

Ще три транспортні засоби мають були мікроавтобусами або вантажопасажирськими авто з об’ємом двигуна від 2,2 літрів та з кількістю пасажирських місць не менше 7.

Кожен легковик має відпрацювати 1675 робочих годин, а мікроавтобуси – 30, 40 та 1675 годин. Також переможець тендеру має бути готовим працювати святкові та вихідні дні, проводити щоденний медичний огляд водіїв перед виїздом і при повернені в гараж й застрахувати авто та водіїв.

Послуги фінансуватимуть за рахунок коштів міського бюджету Львова.

Додамо, до складу виконавчого комітету Львівської міськради входять: заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, заступник міського голови з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків; заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач, секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило, керуючий справами виконкому Львівської міської ради Марта Литвинюк, заступник міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, співзасновник ГФ "Народна самооборона Львівщини" Орест Печенко, начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, минулоріч Львівська міськрада замовила послуги таксі для членів виконкому за 1,5 млн грн у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.