Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вілла Бачевських

ФБ Москаленка

Понеділок, 17 лютого 2020, 10:40

На віллі Бачевських демонтували незаконну шпаківню

вілла Бачевських

У травні фасад будвілі повинні повернути до попереднього автентичного вигляду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові міськрада рада спільно із "Приватбанком" демонтували скляну незаконну добудову до пам’ятки архітектури – вілли Бачевських, що вул. Вітовського, 35а. 

"Скляну добудову вже демонтовувати. Також за сприятливих погодних умов – швидше за все, що це буде травень, фасад будівлі також буде повернуто до первісного автентичного вигляду. Така домовленість є з власниками будівлі" – повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Нагадаємо, у липні 2018 року ззовні будинку провели незаконні роботи – заміну вікон і фарбування фасаду. За це адмінкомісія міськради у серпні 2018 року наклала на власника штраф у розмірі 17 000 гривень.

А вже 27 березня 2019 року адміністративна комісія при виконкомі Львівської міськради, оштрафувала ПП "Кас Консалтинг" на 170 тис грн за будівництво скляної конструкції над входом у віллу Бачевського на вул. Вітовського, 35а.

Додамо, 2 жовтня 2019 року Андрія Москаленка викликали до суду за оштрафування фірми, яка добудовувала віллу Бачевського, а 3 лютого цього року у Львові почали демонтаж незаконної скляної добудови на віллі Бачевських.

А 4 лютого Андрій Москаленко повідомив, що віллу Бачевських повернуть до попереднього вигляду та облаштують у будівлі відділення Приватбанку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.