Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вживані авто

Галицька митниця

Вівторок, 25 лютого 2020, 16:30

У Краковці у вживаних авто з США митники знайшли контрабанду автозапчастин

вживані авто

В коробках виявили фари, радіатори, декоративні пластикові накладки, вартістю близько 250 тис. грн

Про це повідомляє прес-служба Галицької митниці Держмитслужби. 

У пункт пропуску "Краківець – Корчова" прибув автовоз з Республіки Польщі. Згідно з поданими документами водій перевозив 8 вживаних авто зі США.
Перед початком митного контролю йому було видано для заповнення митну
декларацію та роз’яснено митні правила.

Під час письмового декларування він заявив про відсутність у нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню у разі їх переміщення через митний кордон України.

"Після перевірки заявлених відомостей під час проведення митного огляду виявленоили не задекларований за встановленою формою товар – нові, без ознак користування, автомобільні запчастини. Зокрема в коробках містились фари, радіатори, декоративні пластикові накладки. Їх орієнтовна вартість близько 250 тис. грн" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил передбачене ст. 472 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його точну вартість буде встановлено додатково.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.