Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

антисептики для рук

city-adm.lviv.ua

Середа, 26 лютого 2020, 11:25

У Львові у публічних місцях встановлять антисептики для рук

антисептики для рук

У школах, лікарнях, ЦНАПах міста, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах встановлять антисептики для рук.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 26 лютого, в мерії під час позапланового засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС прийняли рішення про виділення коштів на встановлення антисептиків для рук у місцях масового перебування людей.
 
У школах, лікарнях, ЦНАПах міста, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах встановлять антисептики для рук та диспансери (дозатори) для гігієнічного дозування антисептиків. Також забезпечать дезінфекційні засоби та проведення дезінфекції автомобільного і електричного транспорту.

"Відсьогодні ми починаємо купувати такі системи гігієни рук для всіх наших комунальних установ, де є великі потоки людей, це наші ЦНАП, театри, музеї, комунальні заклади. Прохання, щоб долучались усі — офісні центри, магазини" – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відповідні закупівлі проведуть в межах Комплексного плану протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, який затвердили під час минулого засідання міської комісії.

На комісії також доповіли про готовність медичних закладів та медичних працівників до роботи з пацієнтами, інфікованими коронавірусом. Зокрема, акцентували, що наразі в області немає тест-систем для виявлення вірусу, але їх оперативно закуповують.

"Є пропозиція сконтактувати з нашими містами-партнерами з інших країн, щоб можна було купити і передати для центру тест-системи. Другий місяць коронавірус бушує у світі, а у нас нема жодної тест-системи в області" – додав мер Львова.

Додамо, що в медичних закладах міста є понад 260 тисяч масок, біозахисних костюмів, понад 2 100 респіраторів. Є достатній запас диспенсерів для миття рук – їх також буде розміщено в школах, у місцях масового перебування, у супермаркетах, ЦНАП тощо. Закупівлі цих засобів продовжаться.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.