Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 28 лютого 2020, 17:45

Хлопцю, який стріляв у ТРЦ Форум, загрожує три роки обмеження волі

львівська поліція

Слідчі повідомили 23-річному мешканцю міста Жовква про підозру, обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Слідчі Галицького відділу поліції під час досудового розслідування встановили, що 4 лютого близько 17:40 в одному з торгівельно-розважальних закладів у Львові, 23-річний мешканець міста Жовква здійснив кілька пострілів у повітря з пневматичного пістолету. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Невдовзі після скоєння злочину співробітники Управління поліції охорони у Львівській області затримали зловмисника та вилучили у нього зброю.

Слідчі Галицького відділу поліції повідомили мешканцю міста Жовква про підозру у вчиненні хуліганства. Йому загрожує до трьох років обмеження волі.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Нагадаємо, 4 лютого у ТРЦ Форум 23-річний хлопець стріляв з пневматичної зброї по вітринах. За інформацією свідків затримали  чоловіка, який стріляв. Чоловік стріляв з пневматичної зброї по людях і вітринах магазинах. Він пояснив, що це через конфлікт з дівчиною

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.