Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Четвер, 12 березня 2020, 10:25

Вакарчук віддав свій Голос у міцні жіночі руки

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук більше не є головою парламентської партії Голос.

Про це повідомляє політична партія Голос.

Вчора, 11 березня, з'їзд партії Голос обрав нового керівника партії – Кіру Рудик.

"Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом: влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії і парламенті нових професійних людей. Саме тому сьогодні з'їзд партії "Голос" обрав новим головою партії найкращого управлінця з нашої команди – Кіру Рудик" – наголосив Святослав Вакарчук. 

Вакарчук зазначив, що його місія в політиці – "політичне провайдерство".

Зазначимо, Кіра Рудик – перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації. Працювала тестувальницею програмного забезпечення з 2005 року в Software MacKiev, а з 2007 року – в TAIN Ukraine. Вона керувала київським R&D-офісом, який займається розробкою усього софту для Ring, зі штатом 500 осіб.

До фракції Голос входять 6 нардепів з Львівщини: Святослав Вакарчук, Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський, Наталія Піпа (мажоритарниця, округ №115), Ярослав Рущишин (мажоритарник, округ №116), Галина Васильченко (мажоритарниця, округ №118).

Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос" у травні 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.