Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікар

Вівторок, 17 березня 2020, 11:40

Львівські швейні фабрики шитимуть костюми біологічного захисту для міських лікарень

лікар

Швейні підприємства, які діють у Львові, перепрофільовуються і розпочинають шиття одноразових костюмів біологічного захисту.

Про це сьогодні, 17 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань та керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галина Слічна.

"Костюми біологічного захисту є наявні у лікарнях, але ми розуміємо, що вони повинні регулярно змінюватися і їхня кількість повинна бути достатньо багатою. Ми активізували роботу серед наших підприємств і сьогодні ми забираємо 2 тисячі одноразових костюмів і передаємо на лікарні. Також швейні підприємства, які діють у Львові, перепрофільовуються і розпочинають шиття костюмів біологічного захисту для наших лікарень" – заяивла Галина Слічна.

Станом на ранок в Україні зафіксували вже 7 випадків зараження коронавірусом, а у Львівській інфекційній лікарні перебуває 14 хворих з підозрою на коронавірус, серед них 2 дітей.

У Львові для хворих на коронавірус зможуть задіяти 40 апаратів штучної вентиляції легень.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від вчора у Львові закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.