Вартість комунального приміщення у Личаківському районі зменшили до 57 тисяч

середа, 1 квітня 2020 р. о 13:36

Львівська міськрада вдруге продає приміщення на вул. Й. Коциловського, 12, проте вже за 57 тис грн. 

Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на продаж у системі ProZorro приміщення підвалу на вул. Й. Коциловського, 12 у Львові, загальною площею 15,1 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 31 березня, становила 114 960 грн, однак її зменшили до 57 480 грн, оскільки згідно з закону України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Повторний аукціон стартує 24 квітня.

Чотириповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі. Район розташування характеризується в основному житловою та комерційною забудовою. Нежитлові приміщення підвалу забезпечені спільним входом з під'їзду житлового будинку сходами вниз в загальний коридор, звідки можливий доступ до нежитлових приміщень.

Мітки: продаж комунального майна, закупівлі, новини львова, продаж приміщень на аукціоні, комунальне приміщення, ProZorrо

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024