Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Тимчій

Неділя, 10 травня 2020, 08:26

Активісти ВО "Батьківщина" подарували подарунки багатодітним матерям Львова

Наталія Тимчій

Напередодні Дня Матері львівська "Батьківщина" провела благодійну акцію "Львів – це сім'я" nf привітала і подарувала подарунки багатодітним матерям Львова.

Волонтери львівської ВО "Батьківщина" продовжують підтримувати тих, хто опинився у скруті з початку запровадження карантину. У передсвятковий час Дня Матері, окрім товарів першої необхідності, особливі подарунки отримують особливі люди – багатодітні матері.

"Ми закупили фрукти – яблука, банани, апельсини. Ми закупили парфумерні набори – шампуні, креми, крем для тіла, для рук, і лак для волосся, бо жінка завжди хоче тримати себе в порядку, але не завжди може собі дозволити, бо в неї купа дітлахів  і є на що витрачати ці кошти", – зазначила керівниця ЛМО ВО "Батьківщина" Наталя Тимчій.

Вона особисто з волонтерами-однодумцями завітала до кожної домівки, де мешкає багатодітна матір, котра звернулася за підтримкою.

"Вітаєм вас з днем Матері! А Ви – особлива, багатодітна мама. Це є такий спеціальний подарунок від нас, тому що ми знаємо, як зараз вам важко і складно на карантині", – такими словами пані Наталя вітається з кожною жінкою.

 "Я навіть забула, що сьогодні таке свято… – не стримує сльози пані Тетяна, мати 5 діточок. – Дай вам Боже здоров’я. Щоб і у вас дітки були здоровенькі. Дякую!"

Пані Оксана, що мешкає на вулиці Тарнавського, має також п'ятеро доньок. Незважаючи на те, що дітей жінка виховує самостійно, усмішка на її обличчі не згасає.

"Які це відчуття – бути багатодітною мамою? Не знаю що навіть сказати… Класно!" – розповіла Оксана.

Акція під назвою "Львів – це сім'я" символічно об'єднала у велику родину майже дві тисячі родин. Саме стільки пакунків небайдужі із львівського осередку  ВО "Батьківщина" передали багатодітним та малозабезпеченим людям.

"Я закликаю звернути увагу на ваших сусідів, які мешкають біля вас. Це можуть бути багатодітні родини. Це можуть бути особи з особливими потребами, це можуть бути просто старенькі бабуся чи дідусь, які не мають можливості себе забезпечити. Підтримайте їх. Адже ми – це сім'я!" – переконана Наталя Тимчій, яка й сама багатодітна мама. 

Очільниця львівського осередку закликає небайдужих також долучатися до допомоги. Наталія Тимчій наголошує, підтримуватиме й надалі стареньких, хворих, і тих, хто втратив через карантин роботу. А жінкам, які приносять у світ життя, дякує за їхню безцінну працю.

"Дорогі наші мами та бабусі, щиро вітаю вас з прекрасним святом! Днем матері! Немає ріднішої і ближчої людини аніж мама. Вона берегиня, вона захисниця, вона порадниця. Щиро вітаю, і бажаю щастя і здоров’я! Ми усі вас дуже-дуже любимо!" – сказала Наталія Тимчій. 

Нагадаємо, активісти ВО "Батьківщина" з березня у Львові безкоштовно роздавали маски тим, хто не зміг їх знайти і придбати. У квітні вони передали  захисні костюми, маски і медикаменти для лікарів та пацієнтів. Опісля – продуктові набори для потребуючих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.