Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗСУ

Середа, 27 травня 2020, 11:24

На Львівщині від Covid-19 помер військовослужбовець

ЗСУ

25 травня у Кам'янко-Бузькому районі на Львівщині від Covid-19 помер військовослужбовець.

Про це на сторінці у Фейсбук повідомили командування медсил Збройних сил України.

"Він хворів з 11 травня, лікувався удома. 18 травня у зв'язку з погіршенням стану здоров'я звернувся до міської лікарні Кам’янко-Бузького району Львівської області, й того самого дня йому зробили експрес-тест для виявлення ознак наявності Covid-19. Дослідження пацієнта показали негативний результат. Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня у зв'язку з відсутністю динаміки до поліпшення стану здоров'я його направили до Львівської туберкульозної лікарні, де було проведено лабораторне дослідження методом ПЛР, за результатами якого у працівника ЗС України підтверджено захворювання гострою респіраторною хворобою COVID-19 після його смерті", – зазначається в повідомленні.

Станом на 7:00 год 27 травня у Збройних силах України Covid-19 хворіють 57 осіб. Загалом за час пандемії одужали 102 людини.

Нагадаємо, станом на сьогодні в Україні зафіксували 21 905 випадків зараження коронавірусом та 658 смертей.

В лікарні швидкої допомоги Львова розпочали робити високоточні тестування на антитіла до коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.