Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Вакарчук

Четвер, 11 червня 2020, 13:27

Сентиментальний Вакарчук вдруге зрікся депутатського мандату

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заявив про складання мандату нардепа.

Про це сьогодні, 11 червня, під час брифінгу повідомив народний депутат від партії Голос Святослав Вакарчук.

"Сьогодні зареєстрував заяву про складання повноважень народного депутата України" – заявив Святослав Вакарчук.

За його словами, він частково виконав свою місію – привів фракцію Гоолс у парламент, а в його подальших планах – освітній проект.

"Останні три роки на мене персонально постійно намагаються лити інформаційне майно, дезінформацію, бруд, відверті маніпуляції та й просто якийсь негатив. Скажу чесно – на мене це взагалі ніяк не діє, але це все з'явилося тоді, коли в чиїйсь хворобливій уяві з'явилася параноїдальна думка, що я буду балатуватися у президенти. І з того часу не припинялася. З одного боку вороги України, які не можуть вибачити мені мою принципову позицію, з іншого боку – корупціонери, які хочуть поставити мене в один ряд із собою". Але найбільше мені дістається від тих, кого я водів би називати своїми товаришами, яким здається, що Голос хоче присвоїти собі звання найбільших українських патріотів у парламенті" – заявив Святослав Вакарчук.

Зазначимо, соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук пройшов у парламент на виборах у 2019 році у складі партії "Голос" як її лідер. Він заявив про створення "Голосу" у травні 2019 року.

У березні цього року з'їзд партії обрав нового керівника – Кіру Рудик.

Додамо, на позачергових парламентських виборах 2007 року Святослав Вакарчук був обраний до Верховної Ради за списками блоку Наша Україна – Народна самооборона, однак у вересні 2008 року він подав заяву про складання депутатських повноважень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.