Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Понеділок, 12 жовтня 2020, 10:38

Sportbank назвали кращим FinTech-стартапом українського ринку

Оксі Банк

У минулому році проект переміг в номінації PSM Awards 2019 "Кращий FinTech-стартап".

Про це повідомляє Мediageek.

9 жовтня 2019 року в Україні з'явився новий мобільний банк з акцентом на спорт – sportbank. Лише через декілька місяців з моменту запуску бета-версії проекту користувачі і експерти премії PSM Awards 2019 назвали його кращим FinTech-стартапом українського ринку.

На честь річниці співзасновник і головний виконавчий директор sportbank Денис Саприкін підвів підсумки роботи необанка з моменту його запуску:

- 80 тисяч клієнтів і видача 1 тис карт в день;

- 2 млн грн Кешбек, нарахованого на карти активних користувачів. 1 млн грн - за покупки в категорії "Спорт";

- 1,8 млн грн виплат клієнтам по реферального програмі "Запрошення": 1,2 млн грн отримали нові клієнти, решта – ті, хто відправляв запрошення;
270 осіб штату і 4 регіональні підрозділи.

Sportbank – проект IT-компанії Dyvotech і компанії N1, реалізований спільно з Оксі Банком. Засновниками необанка є співзасновник Dyvotech Денис Саприкін і колишній керуючий партнер гемблінг-компанії Паріматч, а нині інвестор і засновник N1 Нік Ізмайлов. Особливістю sportbank є 10% кешбек на послуги і товари в категорії "Спорт", також є Кешбек на інші додаткові категорії.

Серед доступних функцій: грошові перекази, кредитна лінія, відсоток на залишок, платежі (поповнення мобільного, оплата по QR-коду) і т.д.

Нагадаємо, минулоріч Варіанти поспілкувалися з головою правління Оксі банку Арсеном Романюком про мобільний банк sportbank.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.