Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин вихідного дня

portal.lviv.ua

Неділя, 15 листопада 2020, 09:45

Правоохоронці припинили діяльність 248 порушників карантину вихідного дня на Львівщині

карантин вихідного дня

У суботу, 14 листопада, на Львівщині поліцейські припинили діяльність 248 об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування, які працювали всупереч обмеженням "карантину вихідного дня".

Про це повідомила пресслужба поліції.

Поліція не уточнює, в яких саме населених пунктах це сталось.

Поліція також скала 54 протоколи на порушників карантину. 

"На керівників та громадян, які не реагували на зауваження поліцейських та не припиняли правопорушення, складено 54 адмінпротоколів за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - зазначено у повідомленні.

Ранком у суботу поліція Львівської області повідомила, що вона реагує на звернення про порушення карантину, які надходять до неї від громадян. 

Нагадаємо, мери Львова, Дрогобича, Трускавця та інших міст Львівщині заявили, що не виконають розпорядження Кабміну про карантин вихідного дня.
У Львові мерія оголосила суботу і неділю робочими днями для закладів сфери обслуговування. Кабмін запровадив карантин вихідного дня до кинця листопада. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.