Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Meest

Четвер, 13 серпня 2020, 17:07

Meest відкинув звинувачення у контрабанді

Meest

Звинувачення журналіста Плінського на адресу Meest є безпідставними, а його розслідування носять ознаки замовних, вважають у компанії Meest.   

„Юристи вивчають можливість судового позову. Матеріали Плінського є такими, що шкодять репутації нашої компанії, вони упереджені. Не виключаємо, що вони з’явились на замовлення наших конкурентів, адже ринок поштових і логістичних послуг сьогодні висококонкурентний” - прокоментували ситуацію в компанії. 
 
В Meest наголосили, що це далеко не перша агресивна інформаційна атака на компанію. „На жаль, комусь сильно заважає наша активність і наші досягнення у розвитку бізнесу. Наші конкуренти вдаються до дороговартностних інформаційних акцій, залучають сучасні технології, але даремно витрачають зусилля і гроші. Ми впевнено рухаємось вперед і не збираємось здавати своїх лідерських позицій на ринку логістичних почтових послуг”.
 
Речник Meest наголосив, що у компанії послідовно дотримуються світових стандартів ведення бізнесу та етичних норм ділової поведінки,  а відтак вважають для себе неприпустимим реагувати на безпідставні заяви Плінського в публічному просторі.
 
„Прикметно, що замовники кампанії чорного піару, подібних до тої, яку провів  Плінський, зазвичай, перед  звертаються до нас напряму і пропонують відкупитись. Ми категорично відкидаємо такий шантаж, адже відомо, що з терористами, в тому числі інформаційними, жодна офіційна влада і жодна відома компанії перемовин не ведуть і ніколи не домовляються про викуп”.
 
Нагадаємо, Євген Плінський опублікував ряд матеріалів, в яких стверджує, що Meest, завдякі домовленостям з митниками та своїм зв'язкам в уряді України займається переміщенням через кордон контрабанди. Meest - міжнародний почтово-логісстичний оператор, головний офіс компаниї розсташований у Львові. 

Як писали Варіанти, міні-відділення та поштомати Meest запрацювали в Космо, Екомаркеті, АТБ та в інших відомих мережах

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.