Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

Понеділок, 22 березня 2021, 11:00

У Львові через ремонт вулиці Бандери змінили курсування траїв і тролейбусів

вул. С.Бандери

На період реконструкції вул. Степана Бандери курсуватимуть зі змінами трамваї №4, № 9 та тролейбуси №27, №32.

Про це повідомила прес-служба ЛКП «Львівелектротранс».

З 24 березня у Львові розпочинається черговий етап реконструкції вулиці Степана Бандери, на ділянці вул. Городоцької до вул. Героїв УПА. Роботи виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Як повідомив начальник служби логістики та організації руху ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський, чотири маршрути тимчасово курсуватимуть зі змінами.

«Йдеться про трамвайні маршрути №4, № 9, та тролейбусні – №27 та №32. Трамвайний маршрут №4 курсуватиме – «Залізничний вокзал – Городоцька –Вернадського» та у зворотному напрямку. Трамвайний маршрут №9 курсуватиме «Коновальця – Вітовського – Торф'яна» та у зворотному напрямку. Тролейбусні маршрути №27 «Університет – ст. Скнилів» та №32 «Університет – Суботівська» курсуватимуть до центру вздовж вулиць Городоцька – пл. Кропивницького – Шептицьких, а у зворотному напрямку за маршрутом без змін» – розповів Володимир Забавський.

Нагадаємо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.