Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анна Дідух

Фб Дідух

Четвер, 22 квітня 2021, 11:20

Анна Дідух втілюватиме у життя депутатські заповіти Москаленка

Анна Дідух

Анна Дідух стала депутаткою Львівської міськради замість Андрія Москаленка.

Сьогодні, 22 квітня, на сесії Львівської міської ради, згідно з постановою Львівської міської територіальної виборчої комісії, новою депутаткою від фракції "Самопоміч" стала Анна Дідух замість Андрія Москаленка.

"Львівська міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні 29 березня прийняла постанову про реєстрацію депутата Львівської міської ради Львівського району Львівської області Анну Дідух" – йдеться у тексті постанови.

Сьогодні Анна Дідух склала присягу депутатки та приступила до своїх обов'язків

Зазначимо, 4 лютого 2021 року депутати достроково припинили повноваження депутата Львівської міської ради Андрія Москаленка, який на місцевих виборах-2020 пройшов до ради від партії "Об'єднання "Самопоміч". Раніше Москаленко заявляв, що для нього "поєднання позиції заступника міського голови та депутата є неможливим і некоректним".

Анна Дідух, фінансова директорка корпорації "ЕкоЛан", на виборах 2020 року пройшла до Львівської районної ради від партії "Самопоміч", однак склала свої повноваження, щоб перейти до Львівської міськради.

На виборах у 2015 році балотувалася до Львівської обласної ради від "Команди Андрія Балоги".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.