Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Четвер, 13 травня 2021, 14:40

Ляшко спростував інформацію щодо вакцинації всіх зареєстрованих у Дії

медичний заклад у Львові

У суботу та неділю з усіх, хто записався у чергу на вакцинаю від коронавіруса через додаток "Дія", щеплюватимуть лише осіб з пріоритетних груп.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив вчора під час прямого ефіру "Радіо Свобода" головний державний санлікар Віктор Ляшко, що вакцинувати від коронавірусу зареєстрованих в "Дії" осіб будуть лише з пріоритетних груп, оскільки вакцини для всіх бажаючих немає.

"Є всі охочі і є спроможності системи охорони здоров’я і наявність вакцин в Україні. Сьогодні 500 тисяч доз вакцини в нас немає для того, щоб провакцинувати всіх охочих у додатку. Ми робимо все можливе, щоб розпочати вакцинацію людей, які записані в лист очікування в додатку "Дія"​ на цих вихідних. Наразі пріоритетом для нас є люди, старші за 65 років. У листі очікування в "Дії" в нас таких є 23 тисячі 900 людей і ми спробуємо провакцинувати їх на цих вихідних" – пояснив Ляшко.

Зазначимо, 11 травня стало відомо, що ті, хто записався у чергу на вакцинацію від коронавіруса через додаток "Дія", зможуть це зробити у вихідні дні. Станом на цей день всього записалися на щеплення 532 тисячі осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.