Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

П'ятниця, 28 травня 2021, 15:17

У Раві-Руській серед секонд-хенду виявили новий одяг на мільйон гривень

контрабанда

Українець намагався перевезти до Києва новий одяг під виглядом вживаного.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби.

Днями в пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" митники затримали водія вантажного автомобіля, який намагався провезти в Україну понад 2,5 тонни нового одягу під виглядом секонд-хенду.

"До митного контролю водій подав товаросупровідні документи, згідно з якими з однієї з країн Євросоюзу на підприємство в м. Київ переміщували вживаний  одяг та взуття. На підставі аналізу та оцінки ризиків митники оглянули вантаж.

За результатами перевірки серед вживаного одягу виявлено незадекларований товар – новий одяг. Загалом − понад 2,5 тонни літнього одягу для жінок, чоловіків та дітей відомих торгових марок. За попередніми підрахунками, їх вартість − близько 1 млн грн" − йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене  ст. 483 Митного кодексу України. Незадекларований товар вилучено. Його точну вартість встановлять експерти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.