Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

діти

Середа, 14 липня 2021, 14:51

Облрада Львівщини створює нове комунальне підприємство для підтримки дітей

діти

Депутати вирішили створити Центр соціальної підтримки дітей та сімей.

Вчора, 13 липня, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення про створення нового комунального закладу Львівської обласної ради "Центр соціальної підтримки дітей та сімей".

"За" проголосували 43 депутати.

Як йдеться у документі, станом на сьогодні Притулок для дітей служби у справах дітей Львівської ОДА розрахований на 50 ліжкомісць, натомість Центр соціальної підтримки дітей та сімей дозволить значно розширити спектр надання послуг. Він зможе одночасно вмістити до 200 осіб і надаватиме послуги за такими напрямами:

- відділення "Матерів з дітьми" (до 10 осіб);

- відділення "Термінового влаштування дітей" (до 80 дітей);

- відділення "Служба раннього втручання" (до 50 клієнтів);

- відділення "Служба підтримки сім'ї" (до 50 клієнтів).

Нове комунальне підприємство знаходитиметься в приміщенні на вул. Замарстинівська, 274. Штатний розпис установи становить 35,5 одиниць, а цьогоріч для функціонування установи в обласному бюджеті передбачили понад 6,4 млн грн.

Галузеве управління комунальним закладом, а також його матеріально-технічним і кадровим забезпеченням займатиметься служба у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, у 26 громадах області ще не створили служби у справах дітей, які, згідно із законом, мали запрацювати до 1 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.