Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Івах

Четвер, 15 липня 2021, 14:48

Івах більше не відповідатиме за комунальне майно Львівщини (оновлено)

Сергій Івах

Сергія Іваха звільнили з посади начальника управління майном спільної власності Львівської облради.

Про це Варантам повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Сергій Івах написав заяву на звільнення й більше не очолює управління майном спільної власності Львівської облради, керівником якого його призначили на сесії облради у середині лютому цього року.

Загалом на цій посаді чиновник пропрацював рівно чотири місяці.

Як пояснив екс-чиновник на своїй сторінці у Фейсбуці, він планує зосередитися на громадській роботі.

"14 липня я звільнився за власним бажанням з посади начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради. Це непросте рішення, але я вважаю, що принесу значно більше користі громаді як депутат Львівської міської ради, голова комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища, а також як керівник ГО "Громада і справедливість" – наголосив Сергій Івах.

Зазначимо, ще 14 липня на сесії голова Львівської обласної ради Ірина Гримак представила Тараса Зозулю виконуючим обов'язки керівника управління майном спільної власності.

Нагадаємо, Сергій Івах протягом лютого-червня 2019 року очолював Радехівську РДА, а на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Європейська Солідарність", офіційно – член цієї партії. Був депутатом міськради попереднього скликання (2015-2020 рр.) – на виборах 2015 року пройшов у складі Блоку Петра Порошенка.

Івах, член громадської організації "Громада і справедливість", працював директором ППВКФ "Ортекс" з 2013 року (у декларації зазначив, що посада є неоплачуваною), займався підприємницькою діяльністю.

У 2020 році Сергій Івах задекларував менше тисячі гривень доходу, проте зібрав 5,7 мільйонів гривень готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.