Львівська залізниця лідирує із сплати податків на Львівщині

середа, 11 серпня 2021 р. о 16:50

За сім місяців цього року Львівська залізниця сплатила 241 мільйон гривень податку.

Про це повідомляє Департамент фінансів Львівської ОДА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Департамент фінансів Львівської ОДА склав перелік найбільших платників податків у Львівській області за січень-липень цього року.

Зокрема, найбільшу суму податків сплатила регіональна філія "Львівська залізниця" АТ "Укрзалізниця". За 7 місяців цього року, порівняно із січнем-липнем 2020 року, підприємство збільшило приріст на 24% й сплатило 241 млн грн податку.

Крім цього, загальнообласну динаміку із сплати податків на 22% перевищують також такі підприємства області: ТзОВ "Леоні", ТзОВ "Бадер Україна", ПАТ "Львівгаз", ТзОВ "Сільпо-Фуд", ТзОВ "АТБ-Маркет", ТзОВ "Електроконтакт Україна", ЛМКП "Львівводоканал", ТзОВ "Нова Пошта", ПП "Західний Буг", ТзОВ "ОДВ-Електрик", ТзОВ "Львівенергозбут".

Додамо, у п'ятірку лідерів області із сплати податків за чотири місяці цього року увійшли Центр екстреної медичної допомоги, ОККО та "Львівська політехніка".

Податок на доходи фізичних осіб – основне джерело доходів місцевих бюджетів (його частка в бюджеті області – 60%). Щомісяця у облдержадміністрації відзначають платників Львівщини, що є лідерами за сплатою до бюджету цього податку.

Мітки: Львівська залізниця, податок, платники податків, сплата податків, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024