Автоматичну систему підрахунку пасажирів для АТП №1 встановить фірма з Вінниччини

середа, 25 серпня 2021 р. о 12:26

АТП №1 обрало ТОВ "Інтрансо" для встановлення п'яти комплектів автоматичної системи підрахунку пасажирів за майже 260 тис грн.  

Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 провело тендер у системі ProZorro на системи збору даних (автоматичні системи підрахунку пасажирів).

Аукціон відбувся 18 серпня, а переможцем стало ТОВ "Інтрансо", яке запропонувало ціну 258 750 грн.

Як йдеться у закупівлі, компанія має поставити п'ять комплектів автоматичної системи підрахунку пасажирів, яка розрахована на троє дверей автобусів, до 31 грудня 2021 року. Гарантія на обладнання має бути не менше 24 місяців, а термін її експлуатації повинен становити не менше 7 років.

Зазначимо, у тендері взяли участь дві компанії − ТОВ "Марвей автотранс", яке запропонувало ціну 240 000 грн, та ТОВ "Інтрансо" з ціною 258 750 грн. Пропозицію ТОВ "Марвей автотранс" відхилили через невідповідність умовам, визначеним в оголошенні про проведення спрощеної закупівлі та призначили переможцем ТОВ "Інтрансо". Натомість ТОВ "Марвей автотранс" подало вимогу про усунення порушення, де просить скасувати це рішення. Наразі очікується відповідь АТП №1.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Інтрансо" зареєстроване у 2017 році у місті Шаргород Вінницької області, основний вид діяльності − комп'ютерне програмування. Засновники − Марат Хазін, Сергій Скорченко та Дмитро Малушенко.

Нагадаємо, у серпні АТП №1 оголосило тендер у системі ProZorro на системи збору даних (автоматичні системи підрахунку пасажирів).

А торік АТП №1 відхилило усі пропозиції учасників закупівлі щодо встановлення автоматичних систем підрахунку пасажирів у маршрутках. Тоді планували закупити 12 комплектів автоматичної системи підрахунку пасажирів на загальну суму понад 600 тис грн.

Додамо, електронний квиток у Львові має повністю запрацювати з 13 січня 2022 року.

Мітки: пасажирські перевезення, закупівлі, новини львова, атп №1, львівські маршрутки, ProZorrо

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024